09
nov.

George Gabriel Moise la Campionatul Mondial de Culturism

George Gabriel Moise, omul care a reusit sa-si transforme suferinta generata de un handicap motor in aur. In urma cu doi ani, el a inceput sa practice culturismul, sub indrumarea si atenta supravehere a unui mare campion, Antrenorul Emerit, Cristian Ovidiu Mihailescu, sub culorile Clubului Sportiv Farul.

Curajul si determinarea lui George l-au recomandat inca de la inceput drept un pretendent serios al categoriei – men’s wheelchair bodybuilding.

Saptamana trecuta, la Campionatul Mondial de Culturism-seniori din Santa Susanna, Spania, el s-a clasat pe locul al doilea la categoria men’s wheelchair bodybuilding open.

Desi a fost fericit peste masura, a stiut ca merita mai mult. Asa a si fost. Ocupantul primului loc a fost descalificat din motive tehnice si astfel lui George I-a revenit primul loc si titlul de Campion Mondial.

Astazi am avut privilelgiul sa ii avem in vizita la club pe cei doi valorosi protagonisti ai acestei performante. Doi mari campioni care ne pot da tuturor lectii despre cum sa fim mai buni, sa avem incredere in fortele proprii si sa nu ne oprim din a ne duce la indeplinire visurile.

In ceea ce il priveste pe George, el isi face intrarea in galeria marilor sportivi ai Clubului Sportiv Farul si indraznim sa il declaram Campion Mondial nu numai la culturism, ci si la conduita de viata.