21
apr.

Ovidio Running la Constanța

Ovidio Running Constanța 2024, un succes al parteneriatului dintre Clubul Sportiv Farul, Universitatea Ovidius, ECOS în proiectul SCORE cu finanțare europeană prin programul Erasmus+.

Am încălzit împreună piațeta de la Perla și faleza din vecinătatea Radio Constanța și Cazinoul din Mamaia prin demonstrații sportive, alergări pentru copii și adolescenți și, mai ales, cursa Competitivă destinată profesioniștilor.

În ciuda vântului tăios și a temperaturilor scăzute, aproximativ 200 de sportivi și antrenori ai Clubului Sportiv Farul au încântat asistența cu lecția de promovare a mișcării sportive și, de ce nu, a sportului de performanță. Vibrație înaltă, bucurie, zâmbete și distracție în aer liber, dar și spiritul de competiție, au fost ingredientele acestui eveniment sportiv european.

Transmisiile live, filmările și instantaneele capturate stau mărturie a bunei organizări și a rezultatului pozitiv al întâlnirii sportivilor în această capricioasă zi de Aprilie.

Sportivele noastre de la Gimnastică Aerobica, conduse de către antrenoarele Cristina Dulgheroiu și Cristiana Spanu, tinerii boxeri pregătiți de Ionuț Gheorghe, Marcelica Tudoriu și Gabriel Oaida, kaiacistii pregătiți de Gabriel Aftenie și Alina Chirilă, luptătorii îndrumați de Gheorghe Grigore, atleții Evelina Lisenco, gimnastele conduse de Olimpia Popa, halterofilii antrenorului Aurel Tătaru, abia reveniți de la competițiile oficiale, au contribuit, prin demonstrațiile la scenă deschisă, la succesul acestui eveniment.

« de 6 »