07
mai

Culturiștii Clubului Sportiv Farul, tezaur viu la Campionatul European de la Santa Suzana

Două medalii de aur, două de argint și două de bronz, aceasta a fost contribuția sportivilor noștri la titlul de Campioană Europeană obținut de echipa României.

Un rezultat remarcabil, pe măsura valorii și implicării sportivilor și antrenorilor Clubului Sportiv Farul în ani de atentă selecție, draconică pregătire și nenumărate renunțări la tentațiile cotidiene.

Nu este o surpiză faptul că Ionuț Lepădatu, locul I la Fit Model sau Gabriel Moise, locul I la Wheelchair Men BB au reușit să-și reconfirme valoarea prin obținerea titlului de campion european la categoriile la care au participat.

Cum nu este deloc surprinzător că Delia Lăcătaru, Crina Orleanu sau Laurențiu Mihalcea au reușit, prin medaliile obținute și prestația lor de înaltă clasă, să întregească zestrea echipei României.

Și pentru a demostra tuturor că avem viitor în acest sport plin de privațiuni, tinerii Laurențiu Mihalcea și Cosmin Iancu și-au etalat și ei mușchii bine finisați și au impresionat asistența.

Așadar, o prestație de excepție a sportivilor constănțeni, atent îndrumați și suprevegheați de antrenorul Florina Rovența, sufletul secției noastre de culturism, alături de coordonatorul și factorul inspirațional Cristian Mhăilescu, ambii multiplu campioni în competițiile interne și internaționale.

Felicitări tuturor!

Locul I

Lepădatu Ionuț – Fit Model Men

Moise Gabriel – Men Wheelchait BB

Locul II

Lăcătaru Delia – Mix Pairs perechi

Lăcătaru Delia – Fitness Challenger

Lepădatu Ionut –  Men’s

Locul III

Mihalcea Laurențiu – BBClassic

Crina Orleanu – Bikini Fitness 1.66 cm

Locul IV

Lepădatu Ionut – Fit Pairs

Iancu Cosmin – BBClassic

Mihalcea Laurențiu – BBGames Classic

Locul V

Iancu Cosmin – BBGames