06
mart.

Bucuria poarta numele tau, Sabrina!

Ce intrare a reușit să-și facă Sabrina în lumea gimnasticii mari!

Medalie de Aur la bârna, Medalie de Aur la sol și locul V la sărituri, la Cupa Mondială de la Doha, Quatar, desfașurată în perioada 01 – 04.03.2023.

Da, a intrat pe ușa din față, fără să lase loc de interpretări sau neînțelegeri! A știut pentru ce a ajuns la Doha și a arătat tuturor tărie de caracter, o bună pregătire, siguranță și – mai ales – o atitudine de învingătoare.

Atent supravegheată și pregătită de mama sa Camelia Voinea, Sabrina a făcut ceea ce știe să facă cel mai bine: să se facă plăcută, să impresioneze și să strălucească. Când o vezi pentru prima data pe Sabrina, nu are cum să nu te fascineze zâmbetul său larg, empatia cu care răspunde celor din jur, modestia și un soi de flacără în priviri, care te pune în gardă că nu e bine să îți permiți să o subestimezi. Toate ascund ani întregi de muncă, eforturi pe care tinerii de vârsta ei nu sunt dispuși să le cunoască, darămite să le facă față, restricții și suferință pe altarul marii performanțe.

Sabrina avea nevoie de această confirmare la prima participare la un concurs de senioare și nu am avut nicio îndoială că ea va reuși, mai ales după ce a încheiat anul trecut cu titlul European și titlul Național la junioare .

Așa și-a construit cuplul mamă-fiică, antrenor-sportivă succesul, având mereu în spate susținerea necondiționată a Clubului Sportiv Farul Constanța, casa, familia și rampa de lansare pentru performeri. Noi nu ne vom înghesui acum să clamăm în mod ridicol contribuția la reușitele Sabrinei și ale Cameliei, pentru că atât Sabrina, cât și Camelia, au fost, sunt și vor rămâne mereu în familia Farul, așa cum și noi vom rămâne același sprijin puternic de care un performer are nevoie în mod constant, susținut și predictibil.

Și ne vom bucura mereu pentru reușitele sportivilor și antrenorilor noștri!

Congratulations, precious Girl!
Familia Farul!