10
mart.

Mandri de voi!

Timp de două zile am fost alături de gimnastele constănțene la Deva, acolo unde a avut loc evaluarea componentelor echipelor naționale ale României la gimnastică artistică.

Am trăit împreună emoțiile testelor la care au fost supuse gimnastele care se bat pentru un loc în echipele României, la junioare și senioare, care vor participa la Campionatul European, Cupa Mondială și Campionatul Mondial, competiții care urmează să se desfășoare în acest an.

Sabrina Alexia Maneca Voinea
Gabriela Alexia Vânoagă
Bianca Gabriela Vișovan
Melisa Orazacai
Silviana Sfiringu și
Maria Sorina Ceplinschi (se află încă în perioada de recuperare), toate legitimate la clubul nostru, cărora li s-au adăugat:

Andreea Preda
Teodora Stoian
Alexandra Florea și
Miruna Botez, de la CSS 1 Constanța au apărat șansele în fața unui juriu de arbitraj condus de către însăși Președintele Comitetului Tehnic al Gimnasticii Feminine din cadrul FIG, Donatella Sacchi.

Am văzut dorința de autodepășire, stăpânirea emoțiilor, concentrare, presiune, dorință, calitate și, mai ales, bucuria de a concura.

Evoluții bune, pe alocuri foarte bune ale sportivelor din Constanța, care au convins prin ținută, calitatea execuțiilor și constantă la toate aparatele, lucru apreciat de membrele juriului.

Atent pregătite și supervizate de antrenorii: Carmen Traicu, Camelia Voinea – CS Farul Constanța și Ciprian Crețu- CSS1 Constanța.

Felicitari fetelor nostre pentru modul în care s-au prezentat și succes în nobila misiune de a aduce glorie Constanței și României în competițiile din acest an, în perspectiva Jocurilor Olimpice de anul viitor de la Paris!

Director,
Aurelian Arghir