02
aug.

Campionatul European de Haltere J1 U20 si Tineret U23

Capul sus, Darius!

Ieri, am fost alături de una dintre marile speranțe ale ”halterelor” clubului nostru și ale României, Darius Ștefan Tătaru, cu ocazia participării sale la Campionatul European de Juniori 1 U20, organizat la București.

Darius și-a câștigat locul pentru această competiție după foarte multă muncă, sute de ore de antrenament și mii de tone ridicate. Serios și determinat să intre în clubul select al celor mai buni halterofili europeni, el a îndurat lungile perioade de cantonament, a fost nevoit să găsească echilibrul între dragostea lui pentru sport si educație, punând totul pe cartea unei comportări bune și foarte bune la acest Campionat European.

Conduita sa a fost una onorabilă și suntem mândri că a reprezentat România la acest nivel. De aici, suntem siguri că vom trage învățămintele necesare și Darius va fi mai motivat, astfel încât diferența de vârstă și experiență în competiții de acest nivel vor fi depășite de el.

Noi, Clubul Sportiv Farul, avem încredere că, prin participarea la acest Campionat European U20, Darius și- a deschis ușa către obținerea unor rezultate răsunătoare în anii care vor veni.

La rândul nostru, noi avem încredere în el și îl susținem necondiționat!
Hai, Farul! Hai, România!